UPDATE. CONSTĂNȚEANCA RĂNITĂ ÎN ATACUL DE LA LONDRA A MURIT

Vineri, 07 Aprilie 2017
6353
CONSTĂNȚEANCA RĂNITĂ ÎN ATACUL DE LA LONDRA A MURIT. Fata avea 31 de ani și era în spital, în stare gravă! Ea devine astfel a cincea victimă a atacului din 22 martie, când Khalid Masood a intrat cu mașina în mulțimea de pe podul Westminster, după care a înjunghiat mortal un polițist. Masood a fost împușcat mortal de către forțele de ordine lângă parlamentul britanic.


Citește și Tânăra din Constanța, moartă în atacul de la Londra / Scrisoare emoționantă a familiei, pentru cei care au cunoscut-oPublicația The Sun anunță că "o femeie în vârstă de 31 de ani, despre care se crede că este românca Andreea Cristea, rănită în atacul de pe podul Westminster, a murit la spital, după ce joi a fost deconectată de la aparatele care o mențineau în viață".


xxx


Andreea Cristea era în vacanță cu prietenul ei, atunci când atacatorul a intrat în trecătorii de pe podul Westminster. Tânăra a căzut în Tamisa, după ce a fost aruncată în aer de mașina atacatorului Khalid Masood, în vreme ce prietenul ei a scăpat cu răni mai puțin grave după atacul de la Londra.


La scurt timp după ce a ajuns în Tamisa, românca a fost salvată de o ambarcațiune care este folosită în scop turistic. Mai precis, un vas care face croaziere pe Tamisa a ajuns în zona în care se afla românca, iar cei aflați la bord au scos-o pe aceasta din apă

Andreea a ajuns la spital în stare gravă, suferind răni în zona capului, dar având probleme la plămâni. Iubitul ei, Andrei, a fost externat între timp. Tânărul din Constanța este de profesie inginer, iar fata era arhitect. Cei doi urmau să se căsătorească și se aflau într-un city break în Londra.


O mașină a intrat în mulțime, pe podul Westminster, lângă Parlamentul britanic, iar apoi mai multe focuri de armă s-au auzit lângă clădirea Legislativului. Un polițist a fost înjunghiat de un bărbat care ulterior a fost împușcat de polițiști. Cel puțin 12 persoane au fost rănite. O femeie a murit la fața locului.
Pagina a fost generata in 1.2864 secunde