UPDATE - Caz înfiorător: O femeie din Galați a venit la Constanța ca să...moară!

544
UPDATE - Caz înfiorător: O femeie din Galați a venit la Constanța ca să...moară! - inec1373188840-1400133339.jpg

Articole de la același autor

Caz șocant la Constanța O femeie de 83 de ani din Galați a venit la  Constanța pentru a se sinucide! 
Octogenara locuia în căminul de bătrâni Sfântul Spiridon din Galați. În cursul zilei de miercuri, aceasta a plecat către Constanța, fiind îmbrăcată cu pantalonii de pijama, un tricou și având la ea doar telefonul mobil și ochelarii de vedere. În jurul orelor 21, femeia a sunat-o pe nepoata sa, singura rudă pe care o mai avea, spunându-i că a venit la Constanța, unde are de gând să se omoare, pentru că nu mai are de ce să trăiască. 


Nepoata, în vârstă de 49 de ani, s-a speriat și a încercat în fel și chip să o facă pe mătușa sa să se răzgândească. Fără succes, însă. După câteva minute, octogenara și-a luat rămas bun și s-a aruncat în apă, ținând telefonul la ureche. Nepoata victimei spune că a auzit un zgomot prin telefon, ca și cum ar fi sărit în apă, apoi un gâlgâit, după care conversația s-a întrerupt. A anunțat imediat autoritățile, care au început căutările. 


Azi dimineață, un bărbat care se afla pe malul lacului Siutghiol, în dreptul hotelului Meridian, a sunat imediat la 112, spunând că vede cadavru unei persoane plutind pe lac. 


La fața locului au ajuns imediat polițiștii constănțeni, dar și echipajele SMURD, care au scos trupul neînsuflețit pe mal. Femeia de 83 de ani a fost găsită cu telefonul ținut strâns în mână. Pe trupul acesteia nu au fost găsite urme de violență. Oamenii legii vor stabili, în urma necropsiei, cauza exactă a decesului. 


"În dimineața de joi, 15 mai, polițiștii din Stațiunea Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, pe malul lacului Siutghiol, a fost găsit trupul neînsuflețit al unei femei, în vârstă de 83 de ani, din județul Galați. Cercetările continuă, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului", au precizat reprezentanții IPJ Constanța. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5855 secunde