Update. Alertă la CONSTANȚA / Polițiștii caută un student care a amenințat că se aruncă în mare. Ce mesaj i-a lăsat tatălui său

904
1

Articole de la același autor

UPDATE - Presupusul sinucigaș se numește Alexandru EVSEI


UPDATE / Tânărul s-ar fi certat cu prietena sa, după care și-a anunțat tatăl că din acest motiv își va lua viața. Părintele său l-a dat dispărut de aseară. Azi dimineață, pe plajă, între Hotel Malibu și Hotel Parc au fost găsite hainele băiatului, încălțămintea, dar și telefonul mobil. Un procuror militar se află la fața locului, în aceste momente, alături de câțiva scafandri din cadrul Centrului de Scafandri Constanța. Căutările sunt în plină desfășurare.


UPDATE / Potrivit informațiilor de ultim moment, presupusul sinucigaș are 21 de ani și este student la Academia Navală Mircea cel Bătrân. Căutările continuă...


Polițiștii constănțeni se află în aceste momente, pe plajă, în zona hotelului Malibu, și caută un tânăr care a amenințat că se sinucide. Potrivit primelor informații, se pare că este vorba despre un tânăr de 21 de ani, care și-ar fi sunat tatăl și i-ar fi spus că își va lua viața. Pe plajă polițiștii au găsit mai multe articole de îmbrăcăminte, despre care se crede că erau ale tânărului. Oamenii legii sunt sprijiniți de scafandri militari care îl caută în mare.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Duminică, 04 Ianuarie 2015
Stire din Eveniment : Puștan prins la furat, prin Năvodari
Sâmbătă, 03 Ianuarie 2015
Stire din Eveniment : Bărbat din Constanța, găsit mort!
Sâmbătă, 03 Ianuarie 2015
Stire din Actual : Alertă cu bombă la MADRID!
Pagina a fost generata in 1.1856 secunde