UPDATE / Accident rutier la orele serii! Șoferul, fost adjunct al Poliției Medgidia, era beat la volan!

Joi, 27 Februarie 2020
1245
Un accident rutier s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, pe strada Poporului din municipiul Medgidia.

Din primele informații, incidentul s-a soldat cu o victimă!

Vom reveni cu amănunte!UPDATE 


La accidentul rutier de la Medgidia, au fost alocate o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță Smurd B din cadrul Detașamentului Medgidia. La momentul ajungerii la fața locului, bărbatul era ieșit din autoturism, astfel că nu a mai fost nevoie de pompieri pentru extragere. Este asistat medical la fața locului, informează reprezentanții ISU Dobrogea.


UPDATE


Conform informațiilor transmise de reprezentanții IPJ Constanța, este vorba despre o tamponare, iar singurul conducător auto implicat în incident a refuzat transportul la spital. El este testat, la această oră, de polițiști, pentru a se stabili dacă a consumat sau nu alcool înainte de a urca la volan!


UPDATE 


Șoferul implicat în accidentul de la Medgidia este un fost polițist. Din primele cercetări, era băut la volan, alcoolemia fiind 0,79 mg/l în aerul respirat.


UPDATE 


Mașina condusă de șoferul beat a avariat alte două mașini, parcate în zonă. 


UPDATE 


Incidentul a fost încadrat ca tamponare, iar pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. Șoferul este un fost polițist, fost adjunct al Poliției Medgidia, apreciat de foștii colegi și localnici.


Pagina a fost generata in 0.5092 secunde