UPDATE. ACCIDENT LA CONSTANȚA. Una dintre victime A MURIT, alta este în comă

2404
UPDATE. ACCIDENT LA CONSTANȚA. Una dintre victime A MURIT, alta este în comă - untitled-1558077281.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat a decedat în cursul nopții la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Constanța și o tânără este în comă, în urma  accidentului de ieri, de pe DN 22A, între localitățile Hârșova și Saraiu.

Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Constanța a informat, vineri dimineața, că la SCJU a ajuns și o a treia victimă, un bărbat care a suferit un traumatism cranio-cerebral.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța, accidentul rutier s-a produs după ce un tânăr de 20 de ani a pătruns pe contrasens cu mașina pe care o conducea și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar.




Cum s-a petrecut accidentul


În data de 16.05.2019, ora 13.30, un bărbat de 20 ani a condus un autoturism pe DN 22 A, dinspre Hârsova către Saraiu și ajungând la km 74 + 800 m, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 50 ani care circula regulamentar.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 3 persoane, toate din primul autoturism, din care una in stare grava.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5469 secunde