Un vasluian a dus televizorul din camera de hotel la amanet

Sâmbătă, 20 Februarie 2021
284
Polițiștii de investigații criminale vasluieni au reținut un bărbat, din Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.


Bărbatul de 25 de ani, din Vaslui, care locuiește fără forme legale pe raza localității Dobrovăț, județul Iași, bănuit de comiterea infracțiunii de furt, a fost reținut de Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Vaslui.


În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că în ziua de 16 februarie, ora 10.00, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii ar fi sustras un televizor, din unitatea hotelieră (pensiune) în care era cazat, pe care l-a valorificat la un operator amanet.


Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii, estimat 1200 lei a fost recuperat integral și urmează a fi restituit persoanei vătămate.


În cursul zilei de vineri, 19 februarie, în urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.


Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.2637 secunde