Un tren de persoane a deraiat după ce a lovit un camion. Mecanicul de locomotivă este singurul rănit

381
Un tren de persoane a deraiat după ce a lovit un camion. Mecanicul de locomotivă este singurul rănit - accident-1566401434.jpg

Articole recomandate

Update: Trenul care a deraiat, miercuri după-amiază, după ce a lovit un camion pe raza municipiului Dorohoi transporta aproximativ 30 de persoane, care s-au autoevacuat, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Botoșani, Dorina Lupu.


"Singura persoană rănită este mecanicul de locomotivă, care a refuzat transportul la spital", a afirmat Lupu.


Un tren care circula pe ruta Dorohoi-Iași a deraiat, miercuri după-amiază, după ce a lovit un camion. Accidentul feroviar a avut loc pe raza municipiului Dorohoi, la o trecere la nivel cu cale ferată fără barieră. După impact, camionul, care era încărcat cu cereale, s-a răsturnat pe calea ferată.


"Trenul este deraiat. Nu există pericol de explozie", a precizat Dorina Lupu.


Oficialii ISU au pus la dispoziția mass-media imaginile cu momentul producerii accidentului, care arată că șoferul camionului, înmatriculat în Tulcea, nu s-a asigurat în momentul în care a ajuns la nivelul căii ferate.


Știre inițială: Un tren care circula pe ruta Dorohoi-Iași a deraiat, miercuri după-amiază, după ce a lovit un camion, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Botoșani, Dorina Lupu.


Potrivit sursei citate, accidentul feroviar a avut loc pe raza municipiului Dorohoi, la o trecere la nivel cu cale ferată fără barieră. După impact, camionul s-a răsturnat pe calea ferată.


"Trenul este deraiat. Nu există pericol de explozie", a precizat Lupu.


Mecanicul de locomotivă a fost rănit ușor, dar șoferul camionului nu a suferit răni.


Sursă: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7311 secunde