Un tramvai cu zeci de călători a fost izbit de o basculantă

161
Un tramvai cu zeci de călători a fost izbit de o basculantă - accident-1579798200.jpg

Articole recomandate

Momente de panică joi la prânz, în Ploiești. Un tramvai cu zeci de călători a fost izbit puternic de o basculantă, într-un sens giratoriu. O femeie a avut nevoie de îngrijiri, iar ancheta este în plină desfășurare.


Incidentul a avut loc în zona de vest a municipiului Ploiești. Tramvaiul abia plecase din stație și nu avea viteză, doar că în apropiere se află un sens giratoriu. Șoferul unei basculante nu ar fi zărit la timp tramvaiul și nu i-a acordat prioritate - spun polițiștii veniți să facă cercetări la fața locului.


În tramvai se aflau 30 de călători. Aceștia susțin că deodată au auzit o bubuitură puternică și cei care stăteau pe scaunele din dreapta s-au și trezit cu cioburi peste ei, după ce un geam s-a spart în impactul puternic.


Totuși, o femeie în vârstă de 36 de ani a avut nevoie de asistență medicală la scurt timp după incident, însă pasagera a refuzat apoi transprotul la spital. Șoferul basculantei riscă o amendă de 870 de lei, dar și suspendarea permisului de conducere pentru două luni.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6533 secunde