Un taximetrist din Sibiu a fost găsit mort în mașina sa

352
Un taximetrist din Sibiu a fost găsit mort în mașina sa - politia-1361019765.jpg
Un taximetrist în vârstă de aproximativ 50 de ani, dat dispărut de Poliția Sibiu, a fost găsit mort, în această dimineață, în mașina sa, la limita dintre județele Sibiu și Brașov.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, polițiștii din Sibiu au fost sesizați, ieri, despre dispariția unui taximetrist.

"Urmare a acestei sesizări, Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu a declanșat procedurile prevăzute de lege pentru astfel de situații și a transmis datele de identificare ale persoanei dispărute și a autoturismului tuturor inspectoratelor de poliție din țară", se aarată în comunicat.

În urma activitățiilor de verificare desfășurate în acest caz de către politiștii de la IPJ Brașov, la limita dintre județele Brașov și Sibiu a fost găsit autoturismul taximetristului dat dispărut.

În autoturism se afla taximetristul, care era mort.

"În cauză s-au declanșat activități investigative și de cercetare, în echipe formate din polițiști de la IPJ Sibiu și IPJ Brașov, sub conducerea directă a procurorilor din cadrul Parchetelor Tribunalelor Sibiu și Brasov. Rezultatul anchetei va fi comunicat ulterior pentru informarea corectă a opiniei publice", se mai arată în comunicatul Poliției Brașov.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Accident rutier grav. Trei persoane au murit
Sâmbătă, 16 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Găsită fără suflare în casă
Sâmbătă, 16 Februarie 2013
Stire din Eveniment : A murit după ce a căzut din tren
Vineri, 15 Februarie 2013
Stire din Sport : Fotbalist mort la doar 37 de ani
Pagina a fost generata in 0.4251 secunde