Un tânăr bănuit că și-a omorât tatăl s-a sinucis a doua zi după ce a ajuns în arestul Poliției

483
Un tânăr bănuit că și-a omorât tatăl s-a sinucis a doua zi după ce a ajuns în arestul Poliției - arest-1574441601.jpg

Articole recomandate

Un tânăr de 33 de ani din județul Vrancea, arestat preventiv pentru că și-a omorât tatăl, a fost găsit mort în arestul Poliției. Surse judiciare spun că acesta s-a sinucis.


Bărbatul a fost găsit mort în arestul IPJ Vrancea, iar surse apropiate anchetei susțin că acesta s-a spânzurat cu un cearșaf de o țeavă a instalației de aer condiționat. Anchetatorii fac cercetări pentru a confirma varianta sinuciderii, precizează sursele citate.


Potrivit IPJ Vrancea, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din comuna Vrâncioaia, a fost găsit mort în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Vrancea. Acesta era în arest de joi, fiind fiind cercetat pentru o faptă de omor comisă în noaptea de miercuri spre joi.


În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările efectuându-se sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.


Tânărul fusese arestat preventiv pentru că și-ar fi omorât tatăl. Incidentul a avut loc la domiciliul celor doi din satul Ploștina, comuna Vrâncioaia, după ce tânărul s-a întors de la o mănăstire. Acesta le-a povestit polițiștilor că a fost vorba de un accident, dar criminaliștii investighează varianta unei crime produse în urma consumului de alcool.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5614 secunde