Un șofer român de TIR a fost condamnat în Italia să plătească despăgubiri de 1 milion de euro

232
Un șofer român de TIR a fost condamnat în Italia să plătească despăgubiri de 1 milion de euro - eiokz2kwwae09cn-1572771488.jpg

Articole recomandate

Un șofer român de TIR a fost condamnat să plătească despăgubiri în valoare de 1 milion de euro după un accident grav pe care l-a provocat în martie 2017, în Italia, informează La Stampa.


Românul în vârstă de 41 de ani a comis un accident grav în Italia, între Albisola și Celle, pe A 10. Pe 26 martie 2017, românul a intrat cu camionul într-un grup de muncitori de pe marginea șoselei omorând doi dintre aceștia și rănind grav alți cinci. A fost imediat arestat pentru acuzații de omor multiplu.


Ancheta a relevat că românul a pierdut controlul volanului într-o curbă, la ieșirea dintr-un tunel, iar din această cauză s-a răsturnat și a intrat cu TIR-ul într-un grup de muncitori. Anchetatorii au precizat și că românul nu consumase băuturi alcoolice sau substanțe interzise și că ar fi respectat toate normele prevăzute și nu ar fi depășit limita de viteză legală în zonă.


Pe 31 octombrie, avocatul românului a depus chitanțele pentru plata despăgubirilor, în valoare de 1 milion de euro.


După plata despăgubirilor, cel mai probabil românul va primi o pedeapsă de doi ani de închisoare cu supendare, mai arată sursa citată.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 02 Noiembrie 2019
Stire din Eveniment : Accident CUMPLIT! Sunt șase victime
Pagina a fost generata in 0.6974 secunde