Un șofer fără permis a încercat să-i păcălească pe polițiști. S-a ales cu dosar penal!

331
Un șofer fără permis a încercat să-i păcălească pe polițiști. S-a ales cu dosar penal! - rutierafarapermise-1622042797.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 37 de ani, din Constanța, a încercat să îi inducă în eroare pe polițiști, în momentul în care a fost tras pe dreapta, când se afla la volanul unei mașini. Marți, 25 mai, în jurul orei 21.30, un echipaj format dintr-un polițist de la Secția 2 și un jandarm au oprit o mașină pe strada Valea Morii din Constanța. Șoferul și-a declinat o altă identitate, a unei persoane de 33 de ani, dar încercările lui de a induce în eroare oamenii legii au fost zădărnicite. Ulterior, oamenii legii au stabilit că bărbatul nu deținea nici permis de conducere. Drept pentru care, pe numele lui a fost întocmit un dosar penal.

Cu dosare penale s-au ales și alte persoane, surprinse că s-au urcat la volanul autoturismelor fără a deține permise sau având dreptul de a conduce suspendat: un tânăr de 26 de ani, din Hârșova, un bărbat de 50 de ani, surprins în Mihail Kogălniceanu și un tânăr de 23 de ani, depistat pe Bulevardul Mamaia, din municipiul Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3628 secunde