Un șofer de TIR român care nu credea în boală a decedat din cauza COVID-19

306
Un șofer de TIR român care nu credea în boală a decedat din cauza COVID-19 - sofer-1586767987.jpg

Articole recomandate

Un șofer român de TIR care, în urmă cu o lună, își exprima reticența față de pericolul pe care îl reprezintă coronavirusul a decedat într-un spital din Paris, unde fusese internat cu Covid-19.


Potrivit gorjeanul.ro, bărbatul de 47 de ani, care lucra la o firmă de transport din Franța, a decedat în dimineața zilei de 10 aprilie, după ce și-a sunat rudele și le-a mărturisit că nu se simte deloc bine din cauza coronavirusului.


"M-a sunat, abia vorbea, mi-a spus că are febră, că îl dor oasele și carnea pe el și că îi este greu să lupte cu boala. L-am încurajat spunându-i că e tânăr, în putere, că boala afectează grav persoanele în vârstă și cu afecțiuni. Am rămas șocat azi, când sora mea m-a anunțat că Marian a decedat de coronavirus, în spitalul din Paris în care a fost internat în urmă cu o săptămână", a declarat un apropiat al bărbatului, originar din localitatea Alunu, județul Vâlcea.


Șoferul de TIR postase în urmă cu ceva timp, pe pagina de Facebook, un mesaj în care își exprima îndoiala că ar exista sute de milioane de bolnavi de Covid-19.


"Întrebarea mea este: a vazut cineva un om bolnav sau un om mort de la Corona? Va rog frumos sa-mi ziceti si mie sa nu mor prost, va pup", a scris bărbatul.


Într-un alt mesaj, șoferul de TIR le cerea oamenilor să nu se lase mințiți și că fiecare "ar trebui să deducă ce este bun pentru el".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6963 secunde