Un șofer care voia să fugă de la locul accidentului, prins de un jandarm aflat în timpul liber

227
Un șofer care voia să fugă de la locul accidentului, prins de un jandarm aflat în timpul liber - 22ianjandarm-1611304456.jpg

Articole de la același autor

Un ofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța a prins, joi seara, 21 ianuarie, un bărbat care intenționa să fugă de la locul unui accident, după ce a lovit o altă mașină parcată, în care se aflau o femeie și un copil de aproximativ 2 ani.
În seara zilei de joi, în jurul orei 20.00, locotenent colonel Puiu Răzvan Ivan a observat în parcarea unui supermarket situat pe strada Eliberării, un autoturism care mergea nefiresc cu spatele, lovind puternic un alt autovehicul parcat. Fără să coboare să vadă ce s-a întâmplat, conducătorul auto a pornit, intenționând să părăsească parcarea. 
Ghinionul lui a fost un ofițer de jandarmerie aflat în timpul liber care a intervenit imediat pentru a-l opri. Jandarmul a deschis portiera mașinii și a sesizat că este ceva în neregulă cu șoferul în cauză, întrucât acesta emana o puternică halenă alcoolică și se exprima foarte greu, acuzând omul legii că „din cauza lui va ajunge la pușcărie, pentru că mai are o condamnare și nici nu are carnet de conducere”. 
După de a asigurat mașina și scos cheile din contact, ofițerul a anunțat autoritățile competente despre producerea acestui eveniment, moment în care șoferul în cauză a încercat să fugă, fiind prins imediat de omul legii.
În urma verificărilor polițiștilor rutieri, s-a confirmat că autorul tamponării se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat și avea permisul de conducere suspendat tot pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, ulterior fiind preluat de aceștia pentru continuarea cercetărilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7185 secunde