Un șofer beat și fără permis a ucis un pieton și a fugit de la locul accidentului

356
Un șofer beat și fără permis a ucis un pieton și a fugit  de la locul accidentului - untanarbeat-1497545271.jpg
Accident mortal în localitatea constănțeană Sinoe, după ce un șofer a dat peste o femeie, în vârstă de 81 de ani și apoi a fugit de la locul accidentului. Persoana care a sunat la 112 le-a spus operatorilor că șoferul a fugit, iar în momentul apelului femeia era inconștientă. Cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au ajuns la locul accidentului însă, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața victimei.

Potrivit oamenilor legii, accidentul s-a produs ieri, la ora 15.30, pe DJ 226, pe raza localității Sinoe. La puțin timp de la producerea accidentului, șoferul în vârstă de 25 de ani a fost identificat de polițiști și găsit la domiciliul său. Din primele cercetări a rezultat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,91 mg/l alcool în aer pur expirat.

Individul conducea un autoturism marca Dacia cu numere de Tulcea și va fi cercetat pentru infracțiunile de ucidere din culpă, fugă de la locul accidentului, conducerea autoturismului sub influența alcoolului și conducere fără permis. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier Constanța, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale ce se impun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4343 secunde