Un șofer băut și fără permis a intrat într-un grup de pietoni: Un mort și doi răniți

562
1
Un șofer băut și fără permis a intrat într-un grup de pietoni: Un mort și doi răniți - ambulantasalvare112465x390-1514280387.jpg

Articole recomandate

Un tânăr de 23 de ani a murit și alți doi au fost răniți grav în urma unui accident care a avut loc marți dimineața, pe raza localității Sâg, din județul Sălaj, după ce un șofer băut și fără permis a intrat cu mașina într-un grup de pietoni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Sălaj, Maria Sorina Cristea, accidentul s-a produs pe Drumul Județean 191D, în zona Sâg, din cauza unui șofer de 18 ani, care a condus mașina deși nu avea permis și era băut.

"Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit că un tânăr de 18 ani, care conducea autoturismul a lovit din spate un grup format din patru tineri, care se deplasau în calitate de pietoni în aceeasi direcție de mers. După impact autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile. Un tânăr de 23 de ani, din Valcăul de Jos a murit, iar alți doi tineri, de 18, respectiv 19 ani, din Șimleul Silvaniei au fost rănițiș. La testarea cu aparatul etilotesc, șoferul avea 0,80 mg/litru alcool pur în aerul expirat și nu avea permis de conducere", a spus Cristea, potrivit Mediafax.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj, Lucian Andrei Jacodi a spus că cele manevrele de resuscitare nu au avut rezultat în cazul tânărului de 23 de ani fiind declarat decesul, iar cei doi tineri răniți au fot duși la UPU SMURD Zalău pentur îngrijiri medicale.

În acest caz a fost întocmit dosar penal și continuă cercetările poentru conducerea unui vehicul fără permis, sub influența alcoolului, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.



Comentează știrea

Boeriu Catalin
30 ianuarie 2018
Daune accident

Pot ajuta la recuperarea daunelot pentru victime si urmasii acestora https://www.despagubirivictimeaccidenteauto.com/ Boeriu Catalin 0720 947 252

Articole pe aceeași temă

Luni, 25 Decembrie 2017
Stire din Cultură-Educație : ROMÂNIA ESTE ÎN DOLIU!
Pagina a fost generata in 0.9405 secunde