Un român din Marea Britanie, condamnat la 20 de ani de închisoare

185
Un român din Marea Britanie, condamnat la 20 de ani de închisoare - prison-1520382193.jpg

Articole recomandate

Un român din Marea Britanie a fost condamnat marți la cel puțin 20 de ani de închisoare după ce și-a ucis colega de apartament, tot româncă, într-un atac "susținut și brutal" cu ciocanul, relatează Press Association.


Lucian Stinci, în vârstă de 34 de ani, era atât de "obsedat" de Florina Pastina, de 36 de ani, încât instalase camere video la duș în locuința pe care o împărțeau în Croydon, în sudul Londrei.


În iulie anul trecut, el a atacat-o pe Pastina în timp ce se afla în bucătărie, lovind-o în mod repetat în cap cu ciocanul. Pe corpul victimei s-au găsit de asemenea arsuri despre care s-a stabilit că proveneau de la un ceainic cu apă fierbinte. Bărbatul i-a atacat apoi cu același ciocan și pe nepotul și nepoata victimei, amândoi în vârstă de 25 de ani, care au fost răniți, dar au reușit să fugă.


Stinci, venit de 10 ani în Marea Britanie și care lucra ca supervizor la un hotel, a comis crima sub influența cocainei și a vizionării de materiale pornografice "extreme". El și-a recunoscut vina în fața instanței, vinerea trecută.


Victima sa era învățătoare și venise în Marea Britanie în 2010.


Sursa: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8498 secunde