Un român a fost condamnat în Spania pentru că și-a jignit soția

218
Un român a fost condamnat în Spania pentru că și-a jignit soția - inchisoare-1595874698.jpg

Articole recomandate

Un român va face 6 luni de închisoare în Spania pentru că și-a jignit și amenințat soția. Bărbatul a fost condamnat după ce i-a spus consoartei sale "scroafă".


Judecătorii din Iași au admis arestarea preventivă a unui bărbat de 55 de ani pe numele căruia autoritățile judiciare din Spania au emis un mandat european de arestare, scrie Ziarul de Iași. 


Individul a fost judecat și condamnat de justiția spaniolă pentru fapte de violență asupra soției sale.


Pentru infracțiunea de amenințări în familie, ieșeanul a fost condamnat în 2017 la 6 luni de închisoare cu suspendare.


El trebuia să nu se mai apropie de victima sa, dar și să participe la un curs de reintegrare în societate, ce ar fi trebuit să aibă loc la Bilbao.


 "La data de 05.06.2017, la primele ore ale zilei, în timp ce se afla în locuința familiei, cu scopul de a-i induce o stare de temere soției, i-a adresat acesteia amenințări, respectiv i-a spus: "N-auzi nimic, dormi ca o scroafă, ascultă-mă, îți tai gâtul, așteaptă până joi și-o să vezi ce pățești", este amenințarea pentru care a fost condamnat românul.


Imediat după sentință, bărbatul s-a întors însă în România, încălcând astfel regulile de probațiune.


El i-a spus judecătorului de la Curtea de Apel Iași că a plecat din Spania la trei săptămâni după condamnare pentru că nu mai avea unde să stea.


În ciuda susținerilor acestuia, judecătorii români au confirmat mandatul de arestare emis de omologii lor din Spania, astfel că ieșeanul își va executa în perioada următoare cele șase luni de închisoare.


Sursa: ziaruldeiasi.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7121 secunde