Un preot a fost reținut după ce a lovit intenționat cu mașina un pieton

233
Un preot a fost reținut după ce a lovit intenționat cu mașina un pieton - politia-1569969765.jpg

Articole recomandate

Un preot din Pitești a fost reținut, marți, sub acuzația de tentativă de omor, după ce a lovit intenționat cu mașina un pieton care traversa strada regulamentar, după ce înainte se certase cu acesta.


Potrivit reprezentanților IPJ Argeș, un bărbat de 42 de ani din Pitești a fost reținut, fiind bănuit de tentativă de omor.


"Din cercetări, polițiștii au stabilit că astăzi (marți- n.r.) bărbatul ar fi lovit, în urma unui conflict spontan, în mod intenționat, cu mașina un bărbat de 33 de ani, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal", a transmis Poliția Argeș.


Surse judiciare au declarat, corespondentului Mediafax, că șoferul este un preot din Pitești. Accidentul s-a produs pe Bulevardul I.I. Bratianu.




Anchetatorii au urmărit imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă și au stabilit că cei doi bărbați s-au certat, iar când pietonul a ajuns pe trecere, în dreptul mașinii, șoferul l-a lovit intenționat.


Victima a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, escoriații și o contuzie la picior și a fost transportată la spital.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2799 secunde