Un polițist s-a împușcat cu arma din dotare, în această dimineață!

299
1
Un polițist s-a împușcat cu arma din dotare, în această dimineață! - 30349politianutreceti91521500804-1351599825.jpg

Un polițist de la Abrud a fost găsit împușcat, în această dimineață, în sediul Poliției din localitate, prima ipoteză a anchetatorilor fiind că agentul s-a sinucis, transmite Agerpres.


Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Alba, Luminița Rac, a declarat că polițistul a intrat de serviciu în jurul orei 6.00, iar în jurul orei 9.40 a fost găsit mort de către colegii de serviciu.


Potrivit sursei citate, prima ipoteză este că polițistul s-a sinucis, împușcându-se cu arma din dotare.


Polițistul care s-a sinucis avea 40 de ani și lucra la Serviciul Rutier, iar soția sa este angajată ca secretară tot în cadrul Poliției Alba.


Surse din Poliție afirmă că el fusese testat psihologic în urmă cu șase luni, trecând cu bine testul.

 

Comentează știrea

dan enescu
30 octombrie 2012
???

sefii ar trebui cercetati, caci din cauza lor se intampla toate astea. au impus o conducere " tiranica ", isi bat joc de subalterni, de familiile lor, ii calca in picioare si pe ei si drepturile lor. de ce nu sunt trasi la raspundere sefii ???? la ipj ialomita, dupa mita e la rutiera seful ipj a ramas in functie, desi era si el partas la magaria respectiva. si dupa isprava unui agent fiu de ofiter sipi, seful ipj a ramas. de ce ????? are sustinere si unge acolo unde trebuie.......

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4644 secunde