Un polițist de frontieră confirmat cu coronavirus va fi cercetat pentru că nu a spus că a fost în club

278
Un polițist de frontieră confirmat cu coronavirus va fi cercetat pentru că nu a spus că a fost în club - virus-1584176249.jpg

Articole recomandate

DSP Iași va depune plângere penală împotriva polițistului de frontieră pentru inadvertențe în declarații, care le-a spus medicilor abia câteva zile mai târziu că a fost în club într-o seară.


Polițistul de frontieră de 38 de ani a fost diagnosticat cu coronavirus pe 11 martie, după ce s-a întors dintr-o vizită la Varșovia, unde a fost plecat în interes de serviciu.


Înainte de a fi diagnosticat el a fost în club, sâmbătă, 7 martie, dar nu a anunțat acest lucru DSP Iași. Autoritățile sanitare știau că el a fost într-o sală de sport, dar nu și într-un club unde fuseseră prezente 200 de persoane.


Bărbatul era în autoizolare de pe data de 9 martie, după ce a aflat că o persoană cu care a intrat în contact la Varșovia, unde era plecat în interes de serviciu, a fost diagnosticată cu infecție cu coronavirus.


Atât în cazul său, cât și în cazul bărbatului de 42 de ani din Iași confirmat cu COVID19 anchetele epidemiologice sunt în desfășurare.


"Practic se stabilește traseul pe care aceștia l-au avut de la momentul intrării în țară și până când au fost internați la Spitalul de Boli Infecțioase. Se aplică măsurile specifice. Au existat niște inadvertențe între declarațiile primite la începutul anchetei epidemiologice și declarațiile ulterioare care au perturbat oarecum cursul acestei anchete.", a declarat presei purtătorul de cuvânt al DSP Iași, Marius Voicescu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9697 secunde