Un polițist a murit după ce i s-a făcut rău la serviciu. Avea doar 46 de ani

721
Un polițist a murit după ce i s-a făcut rău la serviciu. Avea doar 46 de ani - candela13788079591484644012-1530181266.jpg

Articole recomandate

Un polițișt din Slatina a murit miercuri seară, în urma unui accident vascular cerebral, după ce luni dimineață i s-a făcut rău în timp ce era la serviciu. El avea doar 46 de ani.



Cristian Băciucu era agent șef principal, iar luni dimineață, în timp ce se afla la serviciu i s-a făcut rău. El a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina, de unde a fost transferat la Spitalul "Bagdasar Arseni" din Capitală. Ulterior, polițistul a revenit la Slatina unde, miercuri seara, a decedat.

"Este vorba despre un coleg al nostru care a decedat seara trecută. Lucra la Poliția Municipală, la Investigații Criminale", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, potrivit gazetanoua.ro.

Polițistul a lăsat în urma o soție îndurerată și doi copii. Cristian Băciucu lucra de peste două decenii în Poliție, iar la începutul acestui an fiul său îi călcase pe urme, fiind admis la Școala de Pregătire a Agenților de Poliție de Frontieră.

Cristian Băciucu va fi înmormântat sâmbătă, în comuna natală Oporelu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.8753 secunde