Un polițist a fost lovit în cap în timp ce încerca să imobilizeze un bărbat agresiv

143
Un polițist a fost lovit în cap în timp ce încerca să imobilizeze un bărbat agresiv - agresiune-1594550875.jpg

Articole recomandate

Un polițist din localitatea argeșeană Coșești a fost lovit în cap de un bărbat în timpul unei intervenții, agresorul fiind cercetat pentru ultraj, scrie Agerpres.


Potrivit unui comunicat transmis duminică de Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, incidentul s-a produs în cursul serii de sâmbătă, când autoritățile au fost sesizate prin 112 că un bărbat de 48 de ani, din comuna Coșești, ar fi produs distrugeri unui autoturism.


"La locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Postului de Poliție Coșești, care l-a găsit pe bărbat pe drumul public din localitate. La vederea polițiștilor, bărbatul ar fi avut intenția de a lovi autospeciala de poliție, moment în care un polițist, în încercarea de a-l imobiliza, a fost lovit la nivelul capului cu un obiect contondent", se precizează în comunicat.


Bărbatul a fost ulterior imobilizat, încătușat și condus la sediul unității de poliție, pentru audieri. Polițistul agresat a primit îngrijiri de la un echipaj medical aflat în zonă, fără să fie necesar transportul la spital.


Agresorul este cercetat pentru comiterea infracțiunii de ultraj, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Muscel.


Imagine ilustrativă




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6958 secunde