UN NOU SCANDAL ÎN POLIȚIE: Un agent și-a bătut un coleg până i-a perforat plămânii

344
UN NOU SCANDAL ÎN POLIȚIE: Un agent și-a bătut un coleg până i-a perforat plămânii - politistibatutisiinjuratijpg1-1516197170.jpg
Incident șocant la petrecerea de bilanț a Poliției din Șimleu Silvaniei. Un agent de la ordine publică aproape că și-a omorât în bătaie un coleg și l-a abandonat într-un șant, relatează Graiul Sălajului. Procurorii au deschis dosar penal "pentru lovire și alte violențe", iar șeful IPJ Sălaj a cerut o anchetă internă.


Reprezentanții ISU Sălaj, la fel ca cei de la serviciul local de ambulanță, descriu o scenă de groază:


"Marti, 16 ianuarie, la ora 23.07, am fost sesizați de un cetățean care auzea gemete și strigături. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD, care a găsit un bărbat într-un șanț din apropierea Cabanei Brădet din Șimleu.(...)", spun cei de la ISU.


Imediat după miezul nopții, agentul ajunge la UPU Zălau. 


"Bărbatul a suferit politraumatisme prin agresiune, traumatism cranio-facial, traumatism toracic cu pneumotorax - coaste rupte, iar aerul ieșea din plămân în interior. Pacientul era practic desfigurat", a declarat purtătorul de cuvânt de la Ambulanței Sălaj. În cele din urmă, medicii au decis transportarea victimei la Cluj Napoca. 


Spitalul Județean a refuzat să dea informații legate de starea polițistului Gaidos Mircea, pe motiv că este un dosar penal deschis în acest caz.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2182 secunde