Un nou record de viteză pe autostradă: 211 KM pe oră

226
Un nou record de viteză pe autostradă: 211 KM pe oră - 2830172publimediashutterstock-1533540778.jpg

Articole recomandate

Polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au depistat un bărbat de 37 de ani, din Otopeni, care conducea spre București cu viteza de 211 kilometri la oră. Șoferul a fost sancționat cu amendă de 1.450 de lei, iar polițiștii i-au suspendat permisul pentru 90 zile.  


Conform Poliției Române, în perioada 30 iulie - 5 august, polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au depistat 71 de șoferi, care au depășit limita legală de viteză pe autostrăzi cu mai mult de 50 de kilometri la oră, iar în opt cazuri șoferii au fost depistați circulând cu viteze peste 200 de kilometri la oră.

De asemenea, în alte opt cazuri șoferii au fost depistați conducând sub influența băuturilor alcoolice, pe numele lor fiind întocmite dosare penale (cei depistați conducând cu peste 0.4 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat) sau aplicate sancțiuni contravenționale (cei depistați conducând cu o concentrație de alcool sub 0.4 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat).

Totodată, în două cazuri, șoferii au fost depistați sub influența substanțelor stupefiante, respectiv cannabis. Pe numele celor două persoane au fost întocmite dosare penale pentru conducere sub influența substanțelor stupefiante.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7052 secunde