Un nou caz de corupție în Poliția Constanța. Polițist arestat după ce a cerut mită un smartphone

2287
5
Un nou caz de corupție în Poliția Constanța. Polițist arestat după ce a cerut mită un smartphone - fondpolitistmita-1439476099.jpg

Articole de la același autor

Fiecare pădure are uscăciunile ei. După ce zilele trecute un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța a fost trimis în judecată pentru luare de mită, acum un altul din cadrul Poliției Port a căzut în patima șpăgii. Dacă Laurențiu Dobre de la IPJ a fost săltat după ce a luat 3.000 de euro, Deria Abduraman a fost ridicat de procurori pentru că a luat mită un smartpshone. Polițistul Deria Abduraman are 33 de ani, locuiește în Medgidia și este agent II Poliție la Biroul Poliției TN Constanța Sud - Agigea. Individul a fost arestat, miercuri, după-amiază de magistrații Tribunalului Constanța, pentru comiterea infracțiunii de luare de mită.

Polițistul a fost denunțat de un bărbat pe care l-a oprit în trafic și care nu avea toate actele în regulă. Totul s-a petrecut, luni după-amiază, în Portul Sud Agigea. Polițistul a verificat autorizația de transport, însă aceasta expirase. Amenda în acest caz este între 9.000 și 12.000 de lei. Pentru a închide ochii, polițistul s-a gândit să facă o faptă bună și i-a cerut șoferului suma de 1.000 de lei. Bărbatul i-a explicat că nu era din Constanța și că nu are bani la el, dar polițistul a găsit soluția: l-a sfătuit să îi trimită banii prin Fan Curier. Într-un final, agentul s-a răzgândit în privința sumei de bani și a spus că ar avea nevoie de un smartphone. Nu a cerut orice telefon, ci un Iphone 6 sau un Samsung Galaxy S6.

Iritat de tupeul polițistului, șoferul a alertat Direcția Generală Anticorupție Constanța. Polițiștii anticorupție, împreună cu procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au demarat o anchetă și au organizat un flagrant.

Fericit că a încheiat târgul, polițistul s-a dus marți să își ridice bunul de la Fan Curier, fără să știe ce i se pregătește. După ce a intrat în posesia bunului, în valoare de 3.200 de lei, Deria Abduraman a fost ridicat de oamenii legii și escortat la audieri. Dacă inițial polițistul a negat comiterea faptei, ulterior a recunoscut. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de luare de mită și a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Procurorul de caz a cerut ca polițistul să fie arestat la domiciliu, lucru care a fost admis de către completul de judecată.

Comentează știrea

Cristian
14 august 2015
Colaborare

Oportunitate relaxanta de castig! Niciodata nu a fost mai usor ca acum sa obtii castiguri suplimentare in timpul liber, intr-o colaborare deosebit de interesanta si profitabila! Iti faci cum vrei programul si nu ai nicio obligatie! Oferta este numai pentru oamenii foarte seriosi! Cere acum detalii mai multe la adresa mea de email:[email protected]

wakeuptime
15 august 2015
Selectam

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Doina
16 august 2015
Oferta anului

Aceasta este AFACEREA ANULUI ! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra ! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Sistemul este exceptional si numai bun sa te ajute sa castigi bani, lucrand comod de acasa, fara stress, cateva ore pe zi, functie de dorinta si abilitatea fiecaruia! Plata castigurilor realizate este garantata prin incheierea unui contract de comision. NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Solicita acum mai multe detalii, contactandu-ma la adresa de e-mail: [email protected] , cu textul "INFO" ; Rog seriozitate maxima.

Marcello
16 august 2015
Proiect pe piata globala!!!

Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este nece-sara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Doar un sfat
16 august 2015
Pentru Cristian,wakeuptime,Doina,Marcello si alti dezvoltatori de proiecte planetare

Nu putem fi partizanii emasculării totale, în virtutea unor utopii care pun accent pe omnipotența pieței, pe soarta ineluctabilă care face ca economia să funcționeze pe baza unor predicții verificabile matematic, pe fel de fel de moduri de a explica realitatea doar pe baza unor modele hiperraționalizate, dehistorizate și desocializate.In schimb,folosind tehnologii orale, cred că putem ajunge la castiguri suplimentare foarte bune.Ati inteles,vreti sa va repet ? Deci,nu putem fi partizanii emasculării totale,în virtutea unor utopii care pun accent pe modele hiperraționalizate, dehistorizate și desocializate........Sa fie clar.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9399 secunde