Un lider PSD a murit după ce mașina în care se afla a intrat într-o mașină cu lemne

290
Un lider PSD a murit după ce mașina în care se afla a intrat într-o mașină cu lemne - acc-1595449197.jpg

Articole recomandate

Accident cumplit miercuri seară pe DN 2 D între Focșani și Bolotești. Două persoane, printre care și primarul comunei Câmpuri din Vrancea, au decedat și alte trei au fost rănite după două autoturisme s-au ciocnit grav.


Potrivit primelor informații, se pare că incidentul s-a petrecut din cauza carosabilului umed, spune IPJ Vrancea. O mașină care mergea de la Focșani către Bolotești, a ajuns în curbă și a intrat pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu o autoutilitară plină cu lemne.


În urma impactului dintre autoturism și autoutilitară, mașina încărcată cu lemne s-a răsturnat în afara șoselei, în timp ce autoturismul a fost distrus.


După ce auotoritățile au încheiat ancheta, acestea au descoperit decesul unei persoane din autoturism și al șoferului camionului, dar și rănirea gravă a altor 2 persoane și rănirea ușoară a alteia.


Una dintre persoanele care au murit este primarul comunei Cîmpuri, Costel Mateiu, care se afla în autoturismul Opel care a pătruns pe contrasens și a lovit frontal autocamionul încărcat cu lemne.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.298 secunde