Un deținut periculos a evadat de la Penitenciarul Jilava. Individul era condamnat la 10 ani

265
Un deținut periculos a evadat de la Penitenciarul Jilava. Individul era condamnat la 10 ani - jilava34238300-1551951333.jpg

Articole recomandate

Un deținut condamnat la 10 ani de închisoare pentru tâlhărie, în regim semideschis, a evadat, în noaptea de miercuri spre joi, din Penitenciarul Jilava, prin escaladarea gardurilor împrejmuitoare.


Potrivit unui comunicat remis joi dimineața de purtătorul de cuvânt al Penitenciarului București Jilava, comisar șef Cristian Erving Micu, în vederea capturării deținutului, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situații, respectiv: blocarea căilor de acces - posibile direcții de deplasare, alarmarea personalului unității, trimiterea de urgență a mai multor echipe de căutare formate din angajați ai Penitenciarului București Jilava, precum și cooperarea cu Inspectoratul de Poliție Ilfov, Inspectoratul Județean de Jandarmi Ilfov, Poliția de Frontieră, DGPMB, IPJ Călărași.


De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanțele care au condus la producerea evenimentului.

"În cazul în care dețineți informații care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deținutului vă rugăm să contactați cea mai apropiată unitate de poliție sau să sunați la numărul de telefon 112. De asemenea, puteți contacta Penitenciarul Bucureștiul Jilava la telefon: (0256)20200030, (021) 4570182, 021 4570654, 0757087957. Semnalmente deținut: Înălțimea (cm): 169, Tipul frunții: îngustă, Tipul nasului: drept, Tipul ochilor: căprui, Tipul gurii: mică, Tipul bărbiei: bilobată, Tipul urechilor: mijlocii d. t., Tipul feței: dreptunghiulară, Tipul părului: gri întins, Tipul sprâncenelor: arcuite, Tipul bărbii: barbă rasă, Tipul mustății: nu poartă, Tipul corpolenței: atletică, Semne particulare: tatuaje pe umeri, purta geacă culoare maron, pantaloni tip jeans culoare maron și pantofi sport tip adidas culoare neagră", se arată în comunicat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3842 secunde