Un copil de trei ani a murit după ce a primit diagnostice diferite

437
Un copil de trei ani a murit după ce a primit diagnostice diferite - bebelusinspital810x53989749800-1543326959.jpg

Articole recomandate

Tragedie la spitalul Grigore Alexandrescu. Un copil de 3 ani a murit, după ce medicii i-au pus trei diagnostice diferite. Reprezentanții Spitalului susțin că micuțul a fost adus în stare gravă, dar nu fac referire la primele două diagnostice puse la UPU. Părinții vor face plângere la poliție.

La începutul lunii octombrie copilul în vârstă de trei ani a fost dus în stare gravă la spital. Medicii l-au diagnosticat inițial cu otită și i-au prescris un tratament adecvat. După 24 de ore părinții au ajuns din nou cu copilul la spital.

Al doilea medic i-a completat tratamentul, însă tot pentru otită. A treia zi, copilul avea febră 39, se simțea din ce în ce mai rău și a fost adus în stare gravă la Spitalul Grigore Alexandrescu, acolo unde a fost preluat de al treilea medic. Din acel moment, copilul a intrat în comă. Din păcate după o lună a murit.

Părinții sunt hotărâți să facă plângere la poliție. Cel mai probabil va exista și o plângere la Colegiul Medicilor pentru malpraxis.

Medicii de la Spitalul Grigore Alexandrescu l-au diagnosticat a treia oară cu meningită.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/tragedie-la-spitalul-grigore-alexandrescu-un-copil-de-trei-ani-a-murit-dupa-ce-a-primit-trei-diagnostice-diferite_449785.html#ixzz5Y3ycLxQs


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8039 secunde