Un certificat de handicap și faptul că este în Spania l-au scăpat de închisoare

236
Un certificat de handicap și faptul că este în Spania l-au scăpat de închisoare - inselaciunenevazator-1571875567.jpg

Articole de la același autor

Un constănțean de 55 de ani, condamnat în 2015 pentru tentativă de înșelăciune, a ajuns din nou în atenția magistraților, după ce reprezentanții Serviciului de Probațiune au adus în atenția judecătorilor că acesta nu a respectat termenii suspendării pedepsei. Astfel, magistrații au dispus suspendarea executării pedepsei de doi ani de închisoare, pentru o durată de patru ani, cu condiția ca bărbatul să se prezinte periodic la Serviciul de Probațiune, să anunțe orice schimbare de domiciliu și să comunice schimbarea locului de muncă. Bărbatul nu a făcut însă acest lucru, motiv pentru care reprezentanții Serviciului de Probațiune s-au adresat instanței de judecată, solicitând anularea suspendării pedepsei cu închisoarea. 


În schimb, inculpatul a depus în atenția magistraților Tribunalului Constanța acte din care reiese că se află în Spania de ceva vreme și că, în prezent, nu are posibilități financiare să se întoarcă în țară. Mai mult, din actele medicale depuse reiese că bărbatul este nevăzător în proporție de 85%, având și un certificat de încadrare în grad de handicap. 


După analizarea probelor, în ședința de pe 17 octombrie, magistrații au respins solicitarea de revocare a suspendării pedepsei cu închisoarea. Decizia instanței este definitivă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2971 secunde