Un bebeluș de 5 luni a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral grav. Poliția face cercetări

357
Un bebeluș de 5 luni a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral grav. Poliția face cercetări - 21-1612009779.jpg

Articole recomandate

Polițiștii și asistenţii sociali de la Protecţia copilului din Galaţi fac cercetări în cazul unui bebeluş de cinci luni care a ajuns la spital cu un traumatism cranio-cerebral. Pentru că era în stare gravă, copilul a fost transferat de urgenţă la București cu un elicopter SMURD. Bebeluşul a fost lăsat în grija unei rude de către mamă care este plecată din ţară, informează Digi.
Băieţelul de 5 luni a fost luat cu ambulanţa de la casa mătuşii sale şi dus la Spitalul de Copii Sf. Ioan din Galaţi. Medicii de aici au cerut însă imediat transferul la Bucureşti. Copilul avea nevoie urgentă de o intervenţie chirurgicală.


Iuliana Moraru, director medical la Spitalul de Copii Galaţi: Starea generală a fost gravă încă de la primirea în serviciul nostru. În urma investigațiilor imagistice s-a evidențiat un hematom subdural mare, cu efect masiv de masă și cu herniere, motiv pentru care a fost transferat de urgență la spitalul Grigore Alexandrescu, secția neurochirurgie.


Copilul era crescut de mătuşă, mama acestuia fiind plecată în străinătate. Acum, asistenții de la Protecția copilului vor să afle dacă băieţelul era bine îngrijit de către rude.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7108 secunde