Un bătrân și-a dat foc la casă pentru că Real Madrid a fost învinsă

511
Un bătrân și-a dat foc la casă pentru că Real Madrid a fost învinsă - pompieri-1514210912.jpg

Articole recomandate

Clipe de panică pentru o familie din cartierul arădean Gai după ce bătrânul pe care l-au luat în întreținere a incendiat casa de supărare că echipa sa favorită, Real Madrid, a pierdut derby-ul împotriva rivalei FC Barcelona, scrie ghidularadean.ro.

Totul s-a întâmplat chiar în ajunul Crăciunului, în jurul orei 13:00, când, negru de supărare, bătrânul de aproximativ 70 de ani, s-a închis în locuință, a luat un bidon de diluant pe care îl folosea la aprinderea focului și l-a aruncat în sobă.

Văzând că un fum negru iese dinspre casa bătrânului, femeia care l-a luat în întreținere pe bătrân și care locuiește la doar câteva case distanță, a fugit într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat însă ușile erau închise.

Până la sosirea pompierilor, familia femeii a reușit să spargă ușa locuinței și să îl scoată pe bătrân din incendiu înainte ca acesta să fie rănit. Pompierii au intervenit la fața locului cu o autospecială și au reușit să stingă flăcările înainte ca aceasta să cuprindă întreaga locuință, însă mobilierul din încăpere și hol a ars, pereții sunt îmbibați cu fum iar ce nu a distrus focul a fost distrus de către apa folosită de pompieri, în încercarea de a stinge focul și a limita pagubele.

Bătrânul se află în afara oricărui pericol. Întrebat de oamenii legii și de către cei care îl au în grijă, bărbatul a spus că este conștient de ce a făcut și că nu regretă fapta. Mai mult, spune că ar fi vrut să moară, să nu mai știe de umilința prin care a trecut echipa favorită.

Vecinii bătrânului au declarat pentru Ghidul Arădean că familia care are grijă de bătrân a renovat recent întreaga locuință care se afla într-o stare deplorabilă, imediat după semnarea contractului de luare în întreținere a bătrânului, i-au plătit acestuia datoriile de ordinul miilor de euro și se ocupă exemplar de acesta.

Bătrânul piroman se va alege cu dosar penal pentru distrugere și cel mai probabil va fi supus unei expertize psihiatrice.

Real Madrid a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu de FC Barcelona cu scorul de 3-0, scrie digi24.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4788 secunde