Un bărbat și-a ucis vecinul și apoi s-a dus să se laude la cârciuma din sat

444
Un bărbat și-a ucis vecinul și apoi s-a dus să se laude la cârciuma din sat - crima-1614236747.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 43 de ani din comuna Stănişeşti riscă să își petreacă următorii 20 de ani după gratii. Omul este bănuit că și-a omorât un vecin din sat. Nu a putut să uite faptul că, în urmă cu 3 ani, victima l-a bătut, aşa că a hotărât să se răzbune.


Noaptea și-a pus planul în aplicare. Apoi s-a dus la cârciumă, și s-a lăudat că s-a răzbunat.


Echipajul de la ambulanță nu a mai putut face nimic pentru a salva victima, aşa că bărbatul este acum cercetat pentru crimă.


Relaţiile dintre victimă, în vârstă de 65 de ani, şi presupusul autor au fost tensionate în ultima vreme, iar cei doi se certau mai mereu. În urmă cu câţiva ani, victima i-a aplicat o corecţie fizică celui bănuit acum de crimă.


Totul s-a petrecut în noaptea de marţi spre miercuri, dar crima a ieşit la iveală abia la prânz, când suspectul le-a spus vecinilor că s-a răzbunat.


Vecinii s-au dus la locuinţa victimei şi au găsit casa întoarsă pe dos, cel mai probabil în urma unei lupte. Atunci şi-au dat seama că suspectul a spus adevărul. Oamenii au sunat la 112, iar poliţiştii l-au dus la secţie pe suspect.


Vecinii spun că suspectul era scandalagiu, dar de obicei nu era violent. Individul a fost reţinut şi internat la secţia de psihiatrie a spitalului judeţean din Bacău, unde va fi supus unei expertize medico legale.


În cazul în care medicii vor constata că suspectul poate răspunde pentru faptele sale şi va fi găsit vinovat, riscă să îşi petreacă următorii 20 de ani în spatele gratiilor.


Sursa: StirilePROTV


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5466 secunde