Un bărbat ȘI-A DAT FOC în fața unui centru în care se aflau soția și copii ai săi

148
Un bărbat ȘI-A DAT FOC în fața unui centru în care se aflau soția și copii ai săi - foc-1526907929.jpg

Articole recomandate

Un bărbat în vârstă de 42 de an și-a dat foc în fața unui Centru pentru copii și mame din Hunedoara, unde se aflau soția și cei doi copii ai săi. El a suferit arsuri grave și a fost transportat la spital. Poliția investighează motivele pentru care a recurs la acest gest, stabilind că bărbatul a făcut obiectul unui ordin de protecție emis de Judecătoria Hunedoara, scrie digi24.ro.


Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al județului Hunedoara, polițiștii investighează motivele care l-au determinat pe bărbat să își dea foc în fața unui Centru pentru copii și mame, unde se aflau soția și cei doi copii ai familiei.

"Poliția municipiului Hunedoara investighează motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest. Din primele date, se pare că fapta a fost generată de motive de natură familială. Până săptămâna trecută, barbatul a facut obiectul unui ordin de protecție emis de Judecătoria Hunedoara. La Poliția municipiului Hunedoara nu există vreo plângere pe numele său pentru fapte de violență domestică", au transmis cei de la IPJ Hunedoara.

Din primele informații, bărbatul a folosit benzină pentru a se autoincendia. Acesta a suferit arsuri la nivelul feței, a pieptului, pe mâini și pe coapse, fără a-i fi afectate căile respiratorii. Acesta a fost dus la spital la Hunedoara, urmând să fie transportat la București, la Spitalul de Arși.

Bărbatul are 42 de ani și este cunoscut ca având problem psihice, acesta fiind și motivul pentru care soția a divorțat de el.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9345 secunde