Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a sunat la 112

152
Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a sunat la 112 - 112-1567020351.jpg

Articole recomandate

Polițiștii vrânceni au întocmit dosar penal pentru inducerea în eroare a organelor judiciare după ce un bărbat din Gugești a sunat la 112 declarând că și-a ucis concubina, ceea ce ulterior s-a dovedit a fi neadevărat, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea. 


Bărbatul a solicitat intervenția Poliției pentru a arăta de fapt condițiile de igienă în care locuiesc concubina și fiul lor. 


"Polițiștii Secției de Poliție Rurală Gugești au fost sesizați de către un bărbat din comuna Gugești, în vârstă de 56 de ani, despre faptul că a ucis-o pe concubina sa în timp ce se afla la locuința acesteia. Polițiștii s-au deplasat imediat la adresa respectivă și au identificat apelantul, care a precizat faptul că sesizarea făcută nu este reală. Din verificările efectuate a rezultat că bărbatul a solicitat intervenția poliției pentru a arăta condițiile de igienă în care locuiește concubina lui, împreună cu fiul lor. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de inducerea în eroare a organelor judiciare", a precizat IPJ Vrancea. 


Potrivit poliției, în urma cercetărilor desfășurate au fost identificați femeia și copilul în cauză, constatându-se că aceștia nu au fost victime ale vreunei infracțiuni.


Sursă: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8155 secunde