Un bărbat infectat cu COVID-19 s-a sinucis într-un spital din Iași

275
Un bărbat infectat cu COVID-19 s-a sinucis într-un spital din Iași - spitalhol-1611844716.jpg

Articole recomandate

Un bărbat infectat cu COVID-19 s-a sinucis în Spitalul Spiridon din Iași. Gestul său este bizar deoarece, spun medicii, starea lui era bună, răspundea foarte bine la tratament și urma să fie externat, informează Digi24.


Bărbatul avea 67 de ani și a fost descoperit în noaptea de luni spre marți. Medicii au spus că nu avea alte afecțiuni care să îi pună viața în pericol și ținea legătura cu familia lui, potrivit Ziarul de Iași.


„În noaptea de 25 spre 26 ianuarie am fost sesizati cu privire la faptul că un bărbat internat la o unitate medicală din municipiul Iași a fost găsit decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa și s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au declarat pentru sursa citată reprezentanții IPJ Iași.


Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și fac verificări pentru stabilirea întregii situații de fapt.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0934 secunde