Un bărbat înarmat cu un cuțit a amenințat călătorii dintr-un autobuz

196
Un bărbat înarmat cu un cuțit a amenințat călătorii dintr-un autobuz - cutit-1452786399.jpg

Articole recomandate

Un bărbat a fost încătușat de polițiștii clujeni după ce s-a urcat într-un autobuz având un cuțit în mână. Potrivit oamenilor legii, tânărul se afla sub influența băuturilor alcoolice.



Bărbatul are 28 de ani și, potrivit unor surse, în luna decembrie a anului trecut a fost externat de la clinica de Psihiatrie.

Incidentul a avut loc joi dimineața, în jurul orei 11, pe Bd. 21 Decembrie, în apropierea stației Sora. Un cititor Citynews.ro, care a fost martor la întâmplare, a explicat că bărbatul a fost coborât dintr-un autobuz numărul 30 și încătușat în plină stradă, după care a fost dus la secție. "Se vedea pe el că era mort de beat, abia se ținea pe picioare. Avea geaca udă, probabil de la alcoolul pe care-l vărsase, și ținea în mână o armă", ne-a spus acesta.

Poliția clujeană a confirmat incidentul: "În jurul orei 11:10, poliția a fost sesizată cu privire la o persoană aflată în stare de ebrietate, care se plimba pe stradă cu un cuțit în mână. Polițiștii au depistat persoana respectivă, care între timp se urcase într-un mijloc de transport în comun, și au condus-o la secție", a declarat Carmen Jucan, purtătoarea de cuvânt a IPJ Cluj.

Potrivit oamenilor legii, nimeni nu a fost rănit în urma acestui incident.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9295 secunde