Un bărbat înarmat a încercat să intre în sediul CIA. A fost împușcat de agenți FBI

500
Un bărbat înarmat a încercat să intre în sediul CIA. A fost împușcat de agenți FBI - barbatimpuscat-1620143940.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat a fost împuşcat de agenţi ai FBI după ce a ieşit dintr-un vehicul cu o armă şi a încercat să intre în sediul CIA din Langley, Virginia, potrivit unui comunicat al poliţiei federale americane, citat de agențiile internaționale de presă.

Bărbatul a încercat să intre cu maşina în campus şi a fost oprit de agenţi în faţa porţilor. Nu a reuşit să treacă de prima poartă ce duce la vastul complex al CIA, agenţia americană de informaţii, situat într-o pădure lângă Washington.

Personalul de securitate a încercat să negocieze cu bărbatul timp de câteva ore pentru a-l convinge să se predea. Dar individul a coborât din vehicul cu o armă şi a fost arestat de forţele de ordine, a precizat FBI în comunicat.

FBI examinează în prezent incidentul. Suspectul, care nu a fost încă identificat, a fost dus la un spital din zonă şi starea sa nu este cunoscută în acest moment. Nu au fost dezvăluite informaţii despre posibili răniţi în rândul personalului CIA în urma incidentului. Securitatea sediului CIA a fost întărită în ultimii ani. El se află la Langley, în statul Virginia, lângă un drum aglomerat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1231 secunde