Un bărbat eliberat în baza recursului compensatoriu și-a ucis iubita. În 2008 și-a mai omorât una

240
Un bărbat eliberat în baza recursului compensatoriu și-a ucis iubita. În 2008 și-a mai omorât una - crimapolitianutrece046354001-1575211777.jpg

Articole recomandate

Un bărbat eliberat din închisoare anul trecut în baza recursului compensatoriu și-a omorât iubita, în noaptea de sâmbătă spre duminică (1 decembrie), în localitatea Aleșd, județul Bihor. Bărbatul fusese închis tot pentru o crimă.


Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău, a declarat, duminică, pentru corespondentul Mediafax, că bărbatul este audiat de procurori.


"S-a deschis un dosar penal pentru violență în familie cu referire la infracțiunea de omor, în cazul unui bărbat din Aleșd, reținut și care este audiat. Este vorba despre doi concubini, iar femeia a decedat, cauza decesului fiind asfixiere mecanică prin strangulare. Bărbatul a fost eliberat din penintenciar în anul 2018", a spus Cotrău.


Surse judiciare au declarat la rândul lor că bărbatul a fost eliberat anul trecut din penitenciar, unde își ispășea o condamnare de 15 ani de închisoare pentru omor, în baza recursului compensatoriu.


În 2008, bărbatul și-a omorât iubita de atunci.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6398 secunde