Un bărbat din Tulcea a fost atacat de trei femei pe stradă, apoi le-a amenințat cu o seceră

Sâmbătă, 27 Iunie 2020
159
Un bărbat din Tulcea, care a jignit o femeie pe stradă, a fost agresat de alte trei femei care o însoțeau. Pentru a se apăra, bărbatul le-a amenințat cu o seceră care se folosește la tăierea stufului, transmite, sâmbătă, Poliția Tulcea, potrivit digi24.ro.


"Din primele verificări, polițiștii au stabilit ca, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 32 de ani, din Tulcea ar fi adresat injurii unei femei de 42 de ani, din municipiu. Alte trei femei care se aflau împreună cu aceasta ar fi adresat expresii jignitoare la adresa bărbatului, totodată agresându-l fizic.", potrivit sursei citate.


Ulterior, bărbatul ar fi încercat să amenințe persoanele respective cu o seceră mică folosită la tăierea stufului, însă a fost dezarmat și imobilizat de forțele de ordine prezente la fața locului. Acesta a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.


Toate celelalte persoane implicate în incident au fost conduse la sediul Poliției pentru audieri.


"În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor si imprejurarilor producerii incidentului, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe", anunță IPJ Tulcea.Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.3759 secunde