Un bărbat de 66 de ani și-a ucis fratele

1076
Un bărbat de 66 de ani și-a ucis fratele - crima1357577089-1359392649.jpg

Un bărbat de 66 de ani din Șimleu Silvaniei a fost arestat preventiv, luni, de Tribunalul Sălaj, după ce și-a înjunghiat mortal fratele, în urma unui conflict izbucnit după ce cei doi au consumat alcool. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru omor calificat.


Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Sălaj, Tincuța Dumuța, a declarat că, beat fiind, inculpatul a realizat că și-a ucis fratele abia a doua zi, moment în care s-a predat polițiștilor, declarând că și-a omorât fratele, scrie Mediafax.


"Bărbatul de 66 de ani a povestit polițiștilor că în seara zilei de vineri s-a certat cu fratele său mai mic, în vârstă de 58 de ani, iar pe fondul consumului de alcool l-a înjunghiat cu un cuțit. Bărbatul a spus că doar în dimineața zilei următoare, când s-a trezit din beție, a realizat că și-a omorât fratele. Polițiștii l-au reținut imediat și l-au prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă, lucru care s-a și întâmplat", a afirmat Tincuța Dumuța.


Potrivit Tincuței Dumuța, omorul s-a petrecut în casa în care locuiau cei doi frați.
În acest caz, polițiștii și procurorii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a produs fapta.

 

 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : CAZ ȘOCANT LA CONSTANȚA
Miercuri, 09 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : CRIMĂ ÎN CENTRUL CONSTANȚEI
Pagina a fost generata in 0.2678 secunde