Un bărbat de 44 de ani, arestat preventiv după ce și-a violat fetița în vârstă de cinci ani

368
Un bărbat de 44 de ani, arestat preventiv după ce și-a violat fetița în vârstă de cinci ani - viol-1595181555.jpg
Un bărbat de 44 de ani, din Caransebeș, județul Caraș-Severin, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce și-a violat propria fetiță, în vârstă de cinci ani, mama copilei fiind plecată la muncă în străinătate.


Potrivit Poliției Județene Caraș-Severin, bărbatul și-a violat fetița în urmă cu o săptămână, conform News.ro.


″În cursul nopții precedente, de 18 spre 19 iulie a.c., polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 44 de ani din Caransebeș, bănuit că în urmă cu o săptămână și-ar fi violat fiica de 5 ani. Astăzi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș a formulat propunere de arestare preventivă în cauză, suspectul fiind prezentat Judecătoriei Caransebeș, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 zile, a acestuia", transmite IPJ Caraș-Severin.


Vecinii au fost cei care au sesizat Poliția.


"Ieri, 18 iulie, în jurul orei 20.40, polițiștii au fost sesizați de către vecini cu privire la faptul că o minoră ar fi fost agresată sexual de către tatăl sau", mai transmite IPJ Caraș -Severin.


Bărbatul locuia singur împreună cu fiica acestuia, soția fiind plecată în străinătate.


Fetița a fost preluată de către psihologi și reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin și dusă într-un centru social, în vederea acordării de asistență de specialitate.


″În urma examinării medico-legale, au fost identificate urme care susțin acuzația de viol", arată sursa citată.


În acest caz, polițiștii, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, au întocmit acte premergătoare săvârșirii infracțiunii de viol și efectuează cercetări, în scopul tragerii la răspundere penală a bărbatului.


Bărbatul de 44 de ani a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Județene Caraș-Severin, pentru 30 de zile.


Sursa: stirileprotv.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4125 secunde