Un bărbat dat dispărut în septembrie, găsit mort într-o pădure! Avea bilet de avion și bagaje

692
Un bărbat dat dispărut în septembrie, găsit mort într-o pădure! Avea bilet de avion și bagaje - constanta15028961401508747322153-1541490684.jpg

Articole recomandate

Ieșeanul care a dispărut în luna septembrie, după ce a divorțat de nevastă și i-a spus că se mută în Anglia, a fost găsit mort într-o pă­dure din Neamț, cel mai probabil prin spânzurare. Cadavrul a fost găsit în data de 21 septembrie, dar abia acum polițiștii de la Biroul Urmăriri Iași au reu­șit să-l identifice, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Constantin Carp, în vârstă de 40 de ani, fusese dat dispărut oficial la Poliție, după sesizarea fostei neveste, pe data de 2 septembrie. Constantin please de acasă pe 30 august, a dormit la un prieten, apoi pe 31 trebuia să se îmbarce în avionul de la ora 16 de pe Aeroportul Iași, spre Londra.

Potrivit sursei citate, pe data de 1 septembrie, fosta soție a lui Con­stantin Carp a fost contactată de către acesta printr-un apel video, dintr-o pădure. El era întins în iarbă și avea sub cap un rucsac. Carp i-ar fi spus soției că nu trebuie să se simtă vinovată de ceea ce va face el, să fie fericită și să își vadă de viața sa, apoi telefonul s-a închis și nu a mai răspuns la apeluri.

De asemenea, femeia le spusese po­lițiștilor că bărbatul se schimbase în mod ciudat imediat după divorț, iar înainte de a o suna pe ea, el l-a apelat și pe tatăl lui, căruia i-a spus că a ajuns în Anglia și că nu se va mai întoarce vreodată la Iași, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5965 secunde