Un bărbat care încerca să se sinucidă - găsit de polițiști și salvat la zece minute de la anunțarea dispariției

200
Un bărbat care încerca să se sinucidă - găsit de polițiști și salvat la zece minute de la anunțarea dispariției - politia32377100-1564658024.jpg

Articole recomandate

Un bărbat din Botoșani care anunțase că se va sinucide a fost găsit și salvat de polițiști, la scurt timp după ce dispariția sa a fost sesizată prin Serviciul unic pentru apeluri de urgență 112, au anunțat, joi, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani.

Potrivit sursei citate, bărbatul și-a sunat soția și a anunțat-o că va pleca într-un loc necunoscut, cu scopul de a se sinucide. La scurt timp după apel, femeia în vârstă de 29 de ani a sunat la 112, cerând ajutorul polițiștilor.

După aproximativ zece minute, bărbatul de 32 de ani a fost găsit spânzurat de creanga unui copac dintr-o lizieră de la marginea municipiului Botoșani. Oamenii legii au reușit să dezlege ștreangul și să îi acorde primul-ajutor.

"Imediat, au fost mobilizate toate echipajele de siguranță publică aflate în serviciul de patrulare care, în aproxiomativ zece minute de la primirea sesizării, au reușit depistarea bărbatului într-o lizieră situată pe strada Pacea. Bărbatul era spânzurat de creanga unui copac, în stare de inconștiență. Polițiștii au dezlegat ștreangul și i-au acordat primul ajutor, până la sosirea echipajului medical", au precizat reprezentanții IPJ Botoșani.

Bărbatul a fost stabilizat, fiind internat la Secția de psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență "Mavromati". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6122 secunde