Un bărbat care anunțase că este sechestrat se ascundea ...în locuința unei femei

193
Un bărbat care anunțase că este sechestrat se ascundea ...în locuința unei femei - id106974inquamphotoscornelputan6-1570568183.jpg
Un bărbat din localitatea Hârsești care anunțase că este sechestrat a fost căutat de 150 de polițiști, el fiind în cele din urmă găsit în locuința unei femei, unde se ascundea pentru a se sustrage de la plata unor datorii.

Bărbatul, de 42 de ani, care locuia singur, plecase de acasă încă din data de 27 septembrie și nu mai revenise, dispariția fiind sesizată de mama sa, a anunțat, marți, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș.

"Din primele verificări, polițiștii au stabilit că acesta s-ar fi deplasat pe raza localității Ștefănești, pentru a ridica salariul de la firma unde lucra, cerând să intre în concediu medical, după care nu a mai fost văzut. În seara zilei de 7 octombrie, acesta și-a sunat sora, alarmând-o că ar fi într-un loc necunoscut, de unde nu este lăsat să plece", se precizează într-un comunicat al IPJ Argeș.

Conform aceleiași surse, bărbatul a fost căutat de 150 de polițiști, care au scotocit albia pârâului Cotmeana, izlazul și peste 50 de proprietăți din localitatea de domiciliu.

"În urma căutărilor, bărbatul a fost găsit în timp ce se ascundea în locuința unei femei de 47 de ani, din aceeași localitate, cu care bărbatul avea o relație. Cel în cauză și-a justificat gestul invocând niște datorii financiare", informează IPJ Argeș.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română - Biroul Operațiuni Speciale Pitești, la căutări participând și 20 de jandarmi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.713 secunde