Un bărbat care a agresat membrii unui echipaj SMURD a fost arestat

366
Un bărbat care a agresat membrii unui echipaj SMURD a fost arestat - smurd-1629555003.jpg

Articole recomandate

Un bărbat din municipiul Târgu Mureş, care a agresat membrii unui echipaj SMURD aflaţi în misiune, a fost arestat preventiv pentru ultraj.


Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, agresiunea s-a produs pe 19 august.


"Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au fost sesizaţi de către reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş cu privire la faptul că membrii unui echipaj SMURD, cu ocazia unei intervenţii medicale pe raza municipiului Târgu Mureş, au fost agresaţi fizic de către un bărbat prezent la faţa locului, care, totodată, a distrus şi portiera autospecialei SMURD", se arată în comunicat.


În urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, a fost identificat un bărbat de 41 de ani, bănuit de comiterea faptelor.


"În fapt, din cercetările efectuate a reieşit că cel în cauză, cu ocazia unei intervenţii medicale a unui echipaj SMURD format din doi paramedici, care au acordat îngrijiri medicale unei femei, i-ar fi agresat fizic şi ar fi adresat ameninţări cu acte de violenţă unuia dintre paramedici. Totodată, bărbatul ar fi lovit cu piciorul portiera autospecialei SMURD, provocându-i distrugeri. Cei doi paramedici nu au suferit leziuni care să necesite asistenţă medicală de specialitate", precizează IPJ Mureş.


Suspectul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.


Cercetările în acest caz sunt continuate. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5134 secunde