Un bărbat a fost arestat după ce și-a bătut concubina, iar pe fiica acesteia a bătut-o și a tâlhărit-o

230
Un bărbat a fost arestat după ce și-a bătut concubina, iar pe fiica acesteia a bătut-o și a tâlhărit-o - arest1339241564-1353953014.jpg

Un bărbat de 45 de ani, din comuna băcăuană Plopana, a fost arestat preventiv, fiind acuzat că și-a bătut concubina în stradă, internată ulterior în spital, iar apoi a lovit-o și pe fiica acesteia, în vârstă de 16 ani, căreia i-a furat geanta cu bani și documente, transmite gândul.info.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Bacău, Mihăiță Bodolică le-a bătut pe cele două băcăuance pe drumul din afara localității Plopana, în urma unor certuri dintre agresor și concubina acestuia,


Potrivit anchetatorilor, după ce le-a lovit pe femei, agresorul a tâlhărit-o de poșetă pe fata concubinei, geantă în care aceasta avea bani, un telefon mobil și documente.

Bărbatul a fugit, în timp ce concubina acestuia a ajuns la spital, unde a rămas internată pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma controlului corporal efectuat asupra bărbatului, polițiștii au găsit telefonul mobil și portofelul minorei de 16 ani, însă nu a fost găsită suma de bani reclamată ca fiind sustrasă.

Reținut inițial pentru 24 de ore, Mihăiță Bodolică a fost ulterior arestat preventiv de Judecătoria Bacău, mai transmite sursa citată.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Teroare în satele constănțene
Pagina a fost generata in 0.3127 secunde