Un bărbat a anunțat la 112 că opt cadavre ar fi într-un camion

312
Un bărbat a anunțat la 112 că opt cadavre ar fi într-un camion - tir-1572900137.jpg

Articole recomandate

Trupurile a opt persoane s-ar afla în remorca frigorifică a unui autotren, în apropiere de Timișoara, pe drumul care duce spre Arad, potrivit unui apel la 112. Autoritățile au ajuns la fața locul și fac cercetări.


Potrivit surselor Digi24, bărbatul care a sunat la 112 se afla în stare avansată de ebrietate. Acesta a spus că într-o parcare aflată în zona aeroportului, pe autostrada A1, se afla un TIR, iar în interiorul vagonului tractat se află 7-8 persoane decedate. Informația nu se confirmă momentan, fiind efectuate verificări.


Alerta a fost dată în jurul orei 20:20, prin numărul de urgență 112. Din primele informații de la fața locului, citate de tion.ro, se pare că în remorca frigorifică a unui autotren ce se deplasa pe drumul Timișoara-Arad, pe sensul spre Arad, ar fi mai multe trupuri neînsuflețite.


Potrivit sursei citate, ar fi vorba de opt oameni decedați.


Poliția, pompierii și echipaje de ambulanță cercetează șoseaua pentru a confirma apelul prin 112. Bărbatul care a sunat la numărul de urgență nu a precizat o locație exactă, precizând către dispeceratul 112 doar faptul că 7-8 oameni morți se află în remorca unui autotren de la marginea Autostrăzii A1, porțiunea dintre Timișoara și Arad.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.694 secunde