Un avion care trebuia să plece din Sibiu către Munchen nu a putut decola timp de 12 ore

114
Un avion care trebuia să plece din Sibiu către Munchen nu a putut decola timp de 12 ore - zgexywziotezzda1zdlingnimzuymgqz-1545034053.jpg

Articole recomandate

Pasagerii care trebuiau să plece duminică seara spre Munchen au putut decola după 12 ore, luni dimineața, spre Germania, din cauza ninsorii de la Sibiu, a anunțat purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internațional Sibiu, Alexandra Păcurar.


Potrivit sursei citate, compania aeriană a asigurat cazarea la hotel a pasagerilor care au fost nevoiți să aștepte 12 ore ca să zboare din Sibiu spre Germania, scrie Agerpres.

"Din cauza condițiilor meteo, cursa Sibiu - Munchen programată pentru plecare în seara zilei de ieri (duminică n.r.), aproximativ ora 19,20, a fost anulată. Din acest motiv a fost anulată și cursa Munchen - Sibiu, programată pentru sosire 00,55. (...) Pasagerii au fost rerutați pe cursa de dimineață, care a decolat la 7,03", a explicat Alexandra Păcurar.

Toate cursele aeriene de duminică, din Sibiu, au avut întârzieri din cauza condițiilor meteo, cea mai mare fiind de o oră.


sursa text si foto: www.digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5389 secunde