Un autobuz cu 27 de muncitori s-a răsturnat din cauza zăpezii

443
Un autobuz cu 27 de muncitori s-a răsturnat din cauza zăpezii - drumzapada43827400-1327479916.jpg
Un autobuz care transporta 27 de angajați ai unei firme din orașul dâmbovițean Răcari s-a răsturnat, miercuri dimineață, pe DN 71, în localitatea dâmbovițeană Ulmi, iar în urma accidentului, care s-a produs din cauza zăpezii de pe șosea, niciunul dintre pasageri nu a fost rănit, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanților Poliției Dâmbovița, autobuzul plecase din Târgoviște cu destinația Răcari, transportând 27 de muncitori care ar fi urmat să intre în schimbul întâi, iar la ieșirea din Târgoviște mașina a derapat din cauza zăpezii de pe șosea și s-a răsturnat pe partea dreaptă, în afara carosabilului. Niciunul dintre pasageri nu a fost rănit.

Pasagerii le-au spus polițiștilor rutieri că șoferul circula cu viteză redusă în momentul producerii accidentului și că nu-și pot explica împrejurările în care acesta a pierdut controlul volanului, ajungând cu autobuzul în afara carosabilului.

La fața locului este așteptat un alt autobuz care să îi preia pe cei 27 de angajați.

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare cod portocaliu pentru București și 17 județe din estul și sudul țării, unde vântul va depăși la rafală 90 de kilometri, alte 14 județe rămânând sub atenționarea cod galben de ninsori și viscol, până joi seara.

Codul portocaliu a fost emis pentru București și județele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Dâmbovița, Prahova, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Galați, Vrancea, Constanța, Tulcea, Mehedinți, Dolj, Olt și sudul județului Argeș, unde va fi viscol, vântul va depăși la rafală 80-90 de kilometri pe oră, determinând reducerea vizibilității sub 50 de metri și troienirea zăpezii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : TIR răsturnat la Techirghiol
Pagina a fost generata in 2.5905 secunde